• APK vanaf €25
  • 60 jaar lid van de BOVAG
  • Heldere algemene voorwaarden

Mini Roosendaal

Wanneer u Mini rijdt, is het wellicht lastig een autogarage in de omgeving van Roosendaal te vinden waar u terecht kunt voor het laten doen van onderhoud en het laten uitvoeren van de verplichte keuringen.

De specialist in onderhoud en keuringen voor uw Mini, bij u in de buurt in de regio Roosendaal

Alle informatie rondom onder andere de storingen aan uw Mini worden opgeslagen in het elektronisch onderhoudsboekje in de boordcomputer van uw Mini. Dit geldt ook voor storingen die in het verleden gespeeld hebben. Met speciale apparatuur kan de boordcomputer worden uitgelezen, waardoor storingen kunnen worden opgespoord. Hierdoor kan de oorzaak worden achterhaald en kan er een structurele oplossing worden gevonden voor het probleem, zodat u in de toekomst met veel plezier in uw Mini kan blijven rondrijden in de omgeving van Roosendaal, zonder dat u last heeft van storingen.

Officiële testapparatuur voor het vinden en oplossen van technische storingen aan uw Mini

Onze kundige automonteurs beschikken over moderne apparatuur om elke storing op te sporen en op te lossen, wat het merk en het type van uw auto ook is. Dus zelfs voor zeldzame Mini’s is er een oplossing. Heeft u een probleem met uw Mini en zoekt u daarom een specialist in de omgeving van Roosendaal? Neem contact met ons op: 0168-402403.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.