• APK vanaf €25
  • 60 jaar lid van de BOVAG
  • Heldere algemene voorwaarden

BMW specialist Prinsenbeek

Autobedrijf Schoone is de specialist in de regio Prinsenbeek voor de verkoop van en het onderhoud aan uw BMW. Is er iets defect aan uw auto? Kom dan zeker ook langs in onze goed uitgeruste autogarage in Klundert, in de buurt van Prinsenbeek. Met onze officiële BMW testapparatuur zoeken wij graag voor u uit waar het probleem zit, waarna wij snel de juiste oplossing vinden. De resultaten worden altijd automatisch opgeslagen in het elektronisch onderhoudsboekje, zodat alle gegevens altijd op te vragen zijn.

De BMW specialist in de buurt van Prinsenbeek doet veel meer dan onderhoud alleen

Wanneer u bij ons langskomt, zult u ontdekken dat u bij ons terecht kunt voor alle services die u maar nodig kunt hebben. Of er nu onderhoud gepleegd moet worden, of dat er een reparatie nodig is, of dat u bij ons langskomt voor een occasion van goede kwaliteit, wij verwelkomen u graag. Dus kom langs bij de specialist voor de beste services aan uw BMW.

Goed geïnformeerd bij de BMW specialist in de regio Prinsenbeek

Wij vinden het heel belangrijk dat u goed geïnformeerd wordt over de werkzaamheden die wij aan uw auto uitvoeren. Ook wanneer u een occasion bij ons komt uitzoeken, zorgen wij ervoor dat u goed geïnformeerd ons pand weer verlaat, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Moet er een reparatie aan uw auto uitgevoerd worden? Voordat wij dit doen, leggen wij in begrijpelijke taal uit wat er gaat gebeuren, zodat u weet waar u aan toe bent. Heeft u vooraf vragen? Bel ons gerust: 0168-402403.


Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.