• APK vanaf €25
  • 60 jaar lid van de BOVAG
  • Heldere algemene voorwaarden

BMW garage Breda

Er zijn natuurlijk verschillende opties als u zoekt naar een BMW garage in Breda of omgeving. Maar welke is de beste? Dat is Autobedrijf Schoone in Klundert. Wij hebben de beschikking over de beste apparatuur om problemen in uw BMW snel op te sporen Daarna gaan we aan de slag om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Kies voor de beste BMW garage uit de regio Breda!

Met onze officiële BMW-apparatuur kunnen wij eventuele problemen aan uw BMW opsporen en snel en vakkundig voor u oplossen. Met onze apparatuur lezen wij het storingsgeheugen van ieder type BMW uit, zodat we goed kunnen zien wat het probleem veroorzaakt. De resultaten van dit onderzoek worden altijd opgeslagen in het elektronisch onderhoudsboekje van uw auto, zodat deze gegevens altijd eenvoudig uit te lezen zijn. Blijkt het dat er een onderdeel vervangen moet worden? Dit doen wij met originele onderdelen, of in ieder geval een vergelijkbaar alternatief.

BMW-occasions van een goede kwaliteit voor een betaalbare prijs

Bekijk ons aanbod aan BMW-occasions. Deze hebben stuk voor stuk een grondige keuring ondergaan, zodat een goede kwaliteit gegarandeerd is en u vele kilometers kunt rijden met uw schitterende BMW. Alle auto’s hebben BOVAG-garantie, ondervinden een APK en hebben recent een onderhoudsbeurt gehad volgens het onderhoudsschema van de auto. Ook zijn alle occasions in onze professionele BMW-garage in de regio Breda voorzien van de Nationale Autopas. Bent u benieuwd naar het actuele aanbod aan BMW-occasions of wilt u uw BMW laten nakijken door een professionele BMW garage vlakbij Breda? Bel 0168-402403.


Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.