• APK vanaf €25
  • 60 jaar lid van de BOVAG
  • Heldere algemene voorwaarden

Mini Oudenbosch

Rijdt u al een tijdje rond in de omgeving van Oudenbosch in zo’n mooie Mini? Om uw Mini zo mooi te houden, is regelmatig onderhoud belangrijk. Daarvoor komt u langs bij de specialist in de regio. Autobedrijf Schoone beschikt over een moderne autogarage in Klundert, in de buurt van Oudenbosch. Hier voeren wij reparaties, onderhoudsbeurten en keuringen uit met behulp van moderne apparatuur en gereedschap.

De Mini specialist in de regio Oudenbosch houdt uw auto mooi

U rijdt Mini omdat u het een mooie auto vindt. U houdt van de karakteristieke vorm en van de luxueuze inrichting. U wilt natuurlijk zo lang mogelijk blijven genieten van uw auto. Ga daarom voor het beste onderhoud aan uw Mini naar de specialist in de regio Oudenbosch.

Bezoek onze moderne autogarage voor de beste service

Onze ervaren en goed opgeleide automonteurs werken met de modernste apparatuur en goed gereedschap. Met officiële MINI testapparatuur sporen wij storingen snel en vakkundig op. Zo vinden wij alle storingen in uw Mini en kunnen wij ze gericht oplossen. De testresultaten worden altijd automatisch op een veilige manier opgeslagen in het elektronische onderhoudsboekje. Zo rijdt u snel weer rond in uw schitterende Mini, die als een zonnetje rijdt. Bel voor het maken van een afspraak voor een onderhoudsbeurt of keuring: 0168-402403.


Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.