• APK vanaf €25
  • 60 jaar lid van de BOVAG
  • Heldere algemene voorwaarden

BMW garage Roosendaal

Op zoek naar een professionele BMW garage met ruime ervaring in de omgeving van Roosendaal? Autobedrijf Schoone is al meer dan 50 jaar de specialist in de regio Roosendaal. Bij onze moderne garage in Klundert kunt u terecht voor alle onderhoud aan uw BMW. Wanneer er tijdens het onderhoud blijkt dat er reparaties nodig zijn, voeren wij ook deze op een vakkundige manier voor u uit.

Op zoek naar een BMW? Kom langs in onze BMW garage in de omgeving van Roosendaal!

Wij hebben een collectie BMW-occasions op voorraad. Na een grondige controle en het nodige onderhoud voldoen alle occasions aan onze strenge kwaliteitseisen. Daarom krijgt u een BOVAG-garantie van 6 of 12 maanden. Ook zijn alle occasions APK gekeurd. Natuurlijk is ook het benodigde onderhoud uitgevoerd. Wij controleren de kilometerstand grondig en zorgen voor een Nationale Autopas, zodat u ervan uit kunt gaan dat de getoonde kilometerstand gegarandeerd juist is.

Ga voor onderhoud en reparatie langs bij de specialistische BMW garage in de regio Roosendaal

Voor het onderhoud en de reparatie aan uw auto gebruiken wij kwalitatieve apparatuur en onderdelen. Voor het onderzoeken van eventuele problemen gebruiken wij officiële BMW testapparatuur, zodat wij de problemen snel kunnen lokaliseren. Een ander voordeel is dat de testresultaten automatisch worden opgeslagen in de boordcomputer van uw auto, in het elektronisch onderhoudsboekje. Zo zijn deze testresultaten eenvoudig op te vragen uit de boordcomputer. Wilt u een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt? Bel 0168-402403.


Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.