• APK vanaf €25
  • 60 jaar lid van de BOVAG
  • Heldere algemene voorwaarden

BMW specialist Brabant

Wilt u uw BMW eens goed laten nakijken en wilt u daarom weten wie de specialist in Brabant is? Dat is autobedrijf Schoone uit Klundert, in de gemeente Moerdijk. Wij voeren met veel zorg reparaties uit aan uw BMW. Ook voor periodiek onderhoud aan alle typen BMW’s bent u bij ons aan het juiste adres. Onze gespecialiseerde automonteurs worden regelmatig bijgeschoold en werken met de modernste apparatuur.

Het voordeel van een onderhoudsbeurt of reparatie bij de BMW specialist van Brabant

Wanneer uw BMW onderhoud nodig heeft, of er moet een onderdeel gerepareerd worden, nodigen wij u van harte uit om langs te komen bij onze goed uitgeruste garage in Klundert, tussen Breda en Rotterdam. Wij lezen uw BMW dan uit met onze officiële BMW-testapparatuur. Zo bent u er zeker van dat alle storingen voorgoed zijn opgelost. De gegevens van alle storingen worden automatisch opgeslagen in het elektronisch onderhoudsboekje, zodat deze altijd op te vragen zijn.

Storingen altijd opgelost door de BMW specialist van Brabant

Bij het oplossen van eventuele storingen maken de monteurs zoveel mogelijk gebruik van originele onderdelen. Is het benodigde originele onderdeel momenteel niet voorradig? Dan wordt er een vergelijkbaar alternatief gebruikt, waarmee de storing gegarandeerd vakkundig wordt opgelost. Ervaart u een storing aan uw BMW? Maak snel een afspraak bij de BMW-specialist in Brabant. Bel 0168-402403.


Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.