• APK vanaf €25
  • 60 jaar lid van de BOVAG
  • Heldere algemene voorwaarden

Mini garage Breda

Wilt u uw Mini graag laten nakijken door de beste Mini garage in de regio Breda? Dan moet u bij Autobedrijf Schoone in Klundert zijn. In onze moderne autogarage sporen wij alle technische mankementen aan uw Mini snel op met onze officiële testapparatuur. De resultaten hiervan worden opgeslagen in het elektronisch onderhoudsboekje dat wordt opgeslagen in de boordcomputer van uw Mini. Heeft u een klein ongelukje gehad en is er daarbij schade ontstaan aan uw Mini? Onze goed opgeleide automonteurs zijn uitgerust met gereedschap van goede kwaliteit, waardoor zij snel en vakkundig de schade herstellen.

Service staat centraal in onze Mini garage in de omgeving van Breda

De vriendelijke monteurs van Autobedrijf Schoone staan graag voor u klaar voor het uitvoeren van reparaties en het doen van onderhoud. Hierbij vinden we het belangrijk dat u goed op de hoogte bent van wat er gebeurt. Daarom leggen onze monteurs vooraf altijd uit wat ze gaan doen en vragen ze uw toestemming. Wanneer er onderdelen worden vervangen, worden er zoveel mogelijk originele Mini onderdelen gebruikt en ter controle bewaren wij het vervangen onderdeel in onze Mini garage in de buurt van Breda.

Komt u ook naar de Mini specialist in de regio Breda? Maak een afspraak

Wanneer u bij ons langskomt voor een kleine onderhoudsbeurt of een APK keuring van uw Mini, staat de koffie klaar. Onder het genot van een kopje koffie wacht u korte tijd totdat u weer met uw goed nagekeken Mini naar huis rijdt. Dat geeft een veilig gevoel, zodat u weer met gerust hart kunt rondrijden in uw prachtige auto. Bel voor het maken van een afspraak 0168-402403.


Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.